31.10.10

Valencia

Nu e jag avundsjuk. Marcus has åkt till spanska Valencia och lämnat mej här i gråa, regniga London för 5 dagar. Vad ska han göra i Valencia? Jo, han ska se på fotboll (surprise, surprise!) hela två stycken matcher med Valencia CF, dricka sangria, njuta av solen och värmen, äta tapas, umgås med sin spanska kompis Raol, gå på Halloween partaj och mycket annat roligt som jag inte får ta del av. Därför att jag har jobb igen på måndag. Marcus hade sin sista arbetsdag på fredan. Avundsjuk.

Mina nya hi-tops

kom med posten idag morse. Dom e gjorda av organiskt samt Fairtrade bomull. Sulornas gummi has FSC certifikat, dvs. gummit är framodlat från etiskt rätt skötta skogar. Ethletic a'la Robyn!

30.10.10

E de bara jag...

..men tycker att de e liite för tidigt för alla julprydnader på Oxford street. I en veckas tid har där nu hängt julgubbar, blandat med julljus, julgranar, fejk snö m.m. Man ser int ens mera kläderna i skyltfönstren för alla julpynt som hoppar på en. ...57 dagar kvar.



28.10.10

Man Like Me



Alltså ja MÅST nu introducera mitt o Marcus favoritbänd - Man Like Me, har väntat helt för länge! Vi hitta dom på en musikfestival i maj, Camden Crawl som hålls i Camden, London varje år. Vi såg en massa olika bänd under dagen, bl.a. Pendulum o Erik Hassle. Tror att klockan var efter 12 på natten då vi tänkte att vi nog ännu hinner se ett bänd till före vi tar nattbussen hem. Nåh, vi råka således halft i misstag in på Man Like Me keikkan o va heeelt sålda från första sekund!

Har sedan dess sett dem spela live 5 gånger och skall se dem igen 10.11. Bändet har hittills varit ganska okänt o på vissa av spelningarna har det varit ba typ 20 människor. Men nu har dom tydligen fått sin stora breik och kommit till allmänhetens kännedom! Dom e med på IKEAs nya tv-reklam, I mean can you get any bigger? ;)

Kolla in reklamen här ovanför! (Vet int om samma reklam visas/kommer att visas i Finland..)

26.10.10

Ny dator

Provkor som bast min nya lappare! Som du kanske marker saknar den a, a och o knappar eftersom jag kopte den har i England. Kommer nog att fortsatta anvanda min gamla dator tills jag har kopt ett san dant gummi tangentbord med svenska bokstaver. Men so far so good, diggar nya datorn helt giga mycket! (Okej det dar lat helt sjuuukt nordigt ;)



25.10.10

Airpoints

En sån här damp ner i postlådan igår
och påminde mej om att det int e långt kvar tills vi far! Vi har två flyg bokade med Air New Zealand och hoppeligen kommer jag att skrapa ihop ett poäng eller två..

Air New Zealand hör till Star Alliance gruppen så jag kan också samla poäng hos t.ex. Lufthansa, SAS, United, Virgin Atlantic m.m. Synd att vi redan bokat våra flyg till Finland med EasyJet. Kommer dock att vingutta Airpoints kortet på Virgin Atlantic flyget till SF!

Fiiina naglar


Måste bara sätta in bevis på hur långa mina naglar e! Har aldrig lyckats växa mina egna naglar såhär långa förut utan att nån av dem gott av. Få se hur länge glädjen räcker.



Söndagsfotis

Marcus e i Liverpool med en kompis och kollar in de här grabbarna




Dom åkte till Liverpool redan igår så jag har fått ha lägenheten helt för mej själv hela veckoslutet. Liverpool spelar mot Blackburn idag på eftermiddan, tänkte kanske själv också se matchen via datorn. Jag fråga Marcus vilket lag han hejar på och han svara att officiellt Liverpool men i hemliget Blackburn.. Han sku vilja att Liverpool vinner då det är deras hemmamatch men han sku också vilja se Blackburn vinna för deras kapten är från Nya Zeeland. Antar att oavgjort e den bästa utvägen.
Tror att jag skall sätta på matchen nu, men bara se så där med ett öga medan jag gör andra, mera viktiga saker. Den engelska fotbollsligan hör int till mina favoritsysselsättningar på en ledig söndag.

24.10.10

Indestructible

Robyns nyaste singel kom ut igår. Sjukt bra sång, gå o lyssna på




(P.S. Jag lovar att sluta blogga om Robyn nu... för en tid iallafall! ;)

23.10.10

Guuuuud va keikkan var bra!!!


Var alltså på Robyns konsert igår. huh huh. :)  Så bra! Det hela börja med DJ:ande av Rebecca & Fiona. Keikkan var SLUTSÅLD sedan typ 1 månad bakåt och stämningen var helt huippu. Robyn spela alla mina favoriter + några sånger jag aldrig hört förut. Så sjöng vi också Dancing Queen (?) och det kändes nästan som om man var i Sverige med alla svenskar på plats. Tyckte Robyn såg ut lite som en alien i sina spändex byxor och Spice Girls platåskor (hoppas dom INTE kommer tillbaks i mode). Hon hoppa omkring på scenen som en galning i 1,5 timme och hade värsta aerobics movesen på g.

Ni kan kolla in lite aerobic a'la Robyn här
http://www.youtube.com/watch-Robyn

Samt Love Kills feat. Robyn/Jessica här  (sori kakka kvalitet..)
http://www.youtube.com/watch-RobynLoveKills


Kvällen avslutades med Subway.

22.10.10

Morgonspin

Vi traska iväg med Marcus idag morse till punttisen, jag gick på spinning klockan 7.15(!) och Marcus gick till tyngdlyftningsdelen. Huh vad jag kände mej hurtig! Nu e jag dödstrött..

Ska annars o lyssna på denna brud imorgon
Int nå lite excited!! :) Har väntat på keikkan i typ 2 månader!

21.10.10

Aargh..!

Ber om ursäkt för den intetsägande rubriken men den beskriver min dag ganska bra. Liksom den här bilden


Hade glömt att ställa in väckarklockan igår vilket ledde till att min "sovmorgon" blev lite längre än jag tänkt.. Hade sedan sjukt stressigt på jobbet och tvingades dessutom jobba med en extremt otrevlig kollega. Åkte metro hem i värsta rusningstiden, vilket bara kan beskrivas med ett ord - battlefield.

Nåmen nu har veckan iallafall vänt.

20.10.10

Seafood risotto

Kom just hem från en mysig middag med några jobbkompisar. Maten var int så mysig. Åt en seafood risotto (kommer int på vad seafood heter på svenska..?). Det var som att äta klibbig gröt med hårda kalamari bitar samt gurkskivor(!). Rekommenderar alltså inte restaurang Zizzis Risotto Di Pesce.

Har sovmorgon imoron, börjar först klockan 10. Skönt.

19.10.10

Semester.

Jag e i behov av semester känns det som. Har ännu 4 långa veckor kvar på jobbet. Jobbar ofta 10 timmars dagar + ca 1 timme till och från jobbet. 10 timmars dagar e annars norm här om man jobbar på kontor. Fattar int hur människor orkar i längden. Man hinner ju int göra någå annat på veckorna! Äh, nu får jag skärpa mej o sluta klaga. Beror säkert på att det e måndag.

När jag tänker närmare efter så har jag ju faktiskt haft semester redan i år. Här e lite bildbevis
                                                     Edinburgh, februari.
                                           Paris, juni.
                                                     Rom, september.
                                                    Neapel. Värsta Backstreet Boys båten - hahha!
                                           Capri
                                           Sicilien
                                           Malta

Och snart blir det mer! ;) 


18.10.10

Min första blogg EVÖR!

Hej och välkommen till min blogg!
Nu e det dax, tänkte jag, att dela med mej av mitt liv via datorns underbara värld. Här kommer jag att ÄRLIGT skriva om mitt liv samt dela med mej av min syn på världen. Så om jag skall vara rikigt ärlig måste jag genast erkänna att jag egentligen börjat blogga för att jag e LAT. Jep, lat.
Det e nämligen så att jag skall flytta till andra sidan jordklotet snart. Eftersom jag redan bor en bit ifrån mina nära o kära vill jag gärna dela med mej av flytten så att alla kan vara up-to-date med vad jag gör/ vilket land jag befinner mej i/ att jag ännu lever osv. Har hittills försökt förmedla denna information via e-mail och skype men det blir så hurja jobbigt ibland att skriva individuella e-mail till alla. Därför tänkte jag slå 100 flugor i en smäll och updatea min status här på bloggen istället, tadaa!  (Kommer nog att fortsätta använda skype o annat i framtiden också men nu kan ni liksom FORTARE få reda på vad jag sysslar med..)