1.8.11

Ledig dag

Oj vad en ledig dag kan vara välbehövd! Speciellt då det råkar vara en måndag, mitt i all jobb rumba. Man får vakna upp då kroppen själv vill (8.30), sakta cykla iväg till lokala 'Prisman' å köpa en camping stol (ni vet en sån dän kämä som har en öl hållare på ena sidan), placera den lilla stolen på den gigantiska balkongen o njuta av vårens första värmande solstrålar (det var över 20 grader idag, inte så illa för vinter!)..
Vi har fått det mesta upp packat nu, några lådor o väskor ligger ännu på golvet. Tyvärr har vi sett ett par kackerlackor i vardagsrummet... Vi bor på andra våningen o fundera att kanske vi hämtade odjuren med oss i någon låda från förra lägenheten. Det e otroligt vanligt med kackerlackor i Sydney, men dom e ju så äckliga så jag tömde alla väskor o lådor o sprejade dom med insektsprej o satte ut allt på balkongen. Hoppas vi int ser flera 'roachin', då kanske vi måst kalla på professionell hjälp.
Nu har jag precis varit o hämtat en Capricciosa samt några kalla päron Rekordelig cider o skall njuta av resten av den lediga dagen.

(Back to reality kl. 6.30 imorgon..)

No comments:

Post a Comment