14.11.11

I'm bäck!

Nu tycker jag att ni har tittat på våra soffor tillräckligt länge.


Hur mår ni? Allt bra hoppas jag?!
Här har vi ju gått stora kliv mot sommaren o man behöver int alls gå med jacka på moronen mera, eller tröja/skjorta/långärmad för den delen heller. T:skjorta räcker bra. (ni fattar vad jag menar, det e varmt alltså!)
Har på sista tiden försökt komma på vad min tinnitus beror på. Har haft ett susande ljud i mina öron sedan Maj. Vet ej varför. Jag har varit hos en öron specialist som int såg någå fel i mina öron o hörseln testades också. Hörseln var bra (det visste jag ju redan) så det var int mycket han hade att komma med. Han gav dock rådet att testa akupunktur, vilket jag gick till tre gånger. Jag har tänkt att kanske det e min stela nacke som orsakar ljudet så jag nämnde det till akupunktur-tanten. På mitt första besök satte hon ca 7 nålar i nacken o gjorde massage efteråt, vilket kändes bra men hade ingen effekt på tinnitusen. De två följande gångerna låg jag på rygg med nålar på fötterna, benen, magen, händerna. halsen o mitt i pannan. Hon sa att detta skulle förbättra balansen i kroppen. Vilket det säkert gjorde men öronen hade det ingen inverkan på. Hon gav också en sorts "herbal medicine", ett väldigt illasmakande pulver som man ska mixa med varmt vatten. Alltså uj. Men jag drack snällt halva medicinen, ett glas på moronen o kvällen ända tills jag fick världens flunssa o låg hemma i sängen tre dagar. Nu har jag äntligen repa mej från flunssan o rästen av medicinen sitter snällt o väntar på mej. hmm.
Eftersom akupunkturen int var nån succee så har jag också varit hos en neurolog. Han skickade mej på diverse blodprov (5 tuber!) o andra prov, så får se. Jag har börjat göra nack och käk jumppa tre gånger i veckan o har tänkt börja gå på massage regelbundet (har faktiskt aldrig varit på massage!).
Jag har också ändrat min matvanor men mera om det nästa gång.

Klockan e 21.23 på kvällen. Jag sitter på balkongen o bloggar. Det e 30 grader. Peace out

No comments:

Post a Comment